Kemer Belediyespor U16 takımı gol oldu yağdı

Kemer Belediyespor U16 takımı gol oldu yağdı

Kemer Belediyespor U16 takımı, Antalya Kartalspor ile oynadığı hazırlık karşılaşmasından 7-2 galip ayrıl
Ana Sayfa Spor 24 Ağustos 2024 43 Görüntüleme

Geleneksel Bakırköy Belediye Başkanlığı koşusu Veliefendi Hipodromu’nda yapıldı. 38. kez koşulan yarışa yarışseverler yoğun ilgi gösterdi

Geleneksel Bakırköy Belediye Başkanlığı Koşusu, dün akşam Veliefendi Hipodromu’nda koşuldu. 38. kez koşulan yarışı Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu ile birlikte Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve CHP Bakırköy İlçe Başkanı Gizem Başaran izledi. Çok yayıda yarışseverin de izlediği koşuyu, jokeyliğini Ayhan Kuru’nun yaptığı “Berkenin Kızı” isimli at kazandı. Yarışın ikincisi ise “Topaz Grıl” oldu. Yarışı şeref tribününden takip eden Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu, yarış sonrası düzenlenen ödül törenin de kazanan atın sahibi Elçin Doğan Kuru’ya kupayı takdim etti.

‘TÜM KATILIMCILARI TEBRİK EDİYORUM’

Belediye Başkanı Ovalıoğlu, yarış sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Geleneksel hale gelen bu yarışımız, Bakırköy’ümüzün spor ve kültür hayatına renk katmaya devam ediyor. Tüm katılımcıları tebrik ediyor, özellikle bu yılın galibi Berkenin Kızı’nı ve sahibi Elçin Doğan Kuru’yu kutluyorum.”

‘KÜLTÜRÜMÜZDE ÖZEL BİR YERE SAHİP’

Ovalıoğlu sözlerine şöyle devam etti: “At ve binicilik, Türk kültüründe çok özel bir yere sahiptir. Atalarımızdan miras kalan bu gelenek, tarihimizin ayrılmaz bir parçasıdır. Orta Asya’dan Anadolu’ya uzanan yolculuğumuzda at, her zaman yanımızda olmuştur.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

İlginizi çekebilir

Eskrimde kılıçlar çekildi

Eskrimde kılıçlar çekildi

Magazin Haberleri