Aydın Büyükşehir Belediyesi, bu gece kutlanacak olan Mevlid Kandili nedeniyle Aydın’ın çeşitli noktalarında bulunan camilerde lokma hayrı gerçekleştirdi

Aydın Büyükşehir Belediyesi, bu gece kutlanacak olan Mevlid Kandili nedeniyle Aydın’ın çeşitli noktalarında bulunan camilerde lokma hayrı gerçekleştirdi

Tüm İslam âleminin kandilini kutlayan Başkan Çerçioğlu, “Mevlid Kandilimizin başta ülkemiz olmak üzere t
Ana Sayfa Haberler 9 Eylül 2024 41 Görüntüleme

Başkan İbrahim Sandıkçı: “İlçemizde ilkokul birinci sınıfa başlayan tüm öğrencilerimize çanta ve kırtasiye seti hediye ettik”

Canik Belediyesi, ilkokul birinci sınıfa başlayan tüm öğrencilere, çanta, kırtasiye seti ve yardımcı eğitim materyali hediye etti.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede ilkokul birinci sınıfa başlayan tüm öğrencilere çanta ve kırtasiye seti hediye ettiklerini belirtti. İlçede geleneksel hale getirdikleri çanta ve kırtasiye seti desteğini bu yıl da sürdürdüklerini ve Canik’te 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı’nda ilkokul birinci sınıfa başlayan tüm öğrencilere çanta ve içerisinde öğrencilerin eğitim öğretim yılı boyunca ihtiyaç duyacağı bütün kırtasiye ürünlerinin yer aldığı kırtasiye setlerini sıralarında teslim ettiklerini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Çanta ve kırtasiye seti desteğimizle okula başlayan öğrencilerimizin sevincine ortak olurken, ailelerimizin eğitim harcamalarına katkıda bulunduk” şeklinde konuştu.  

Gelenek Devam Ediyor 

Canik’teki tüm okullarda, ilkokul birinci sınıfa başlayan tüm öğrencilere eş zamanlı olarak çanta ve kırtasiye setlerini sıralarında teslim ettiklerini vurgulayan Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canik’imizde geleneksel hale getirdiğimiz çanta ve kırtasiye seti desteğimizi bu yıl da sürdürdük. 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı’nın ilk günü, ilçemizde ilkokul birinci sınıfa başlayan tüm öğrencilerimize çanta ve kırtasiye seti hediye ettik. İlçemizde ilkokul birinci sınıfa başlayan tüm öğrencilerimize çanta ve içerisinde yardımcı eğitim materyallerinin de yer aldığı kırtasiye setlerini hediye ettik. Okula başlayan miniklerimizi sıralarında ziyaret ederek kendilerine çanta ve kırtasiye setlerini hediye ettik” ifadelerini kullandı. 

Kaliteli Ürünler  

Öğrencilerin sağlığı ve güvenliği için hediye ettikleri çanta ve kırtasiye ürünlerini titizlikle belirlediklerini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Çocuklarımızın sağlığı ve güvenliği bizler için en önemli konu. Çantalarımızın ve kırtasiye ürünlerimizin hepsini Ticaret Bakanlığımızın belirlediği ve kamuoyu ile paylaştığı kriterleri taşıyan ürünlerden oluşturduk. Çanta ve kırtasiye ürünü seçimlerimizi hassasiyetle gerçekleştirdik ” ifadelerini kullandı.

Aile Bütçesine Katkı 

Canik İnönü İlkokulu’nda eğitim hayatına merhaba diyen birinci sınıf öğrencilerinin heyecanına ortak olan Başkan İbrahim Sandıkçı, öğrencileri sıralarında ziyaret ederek onlara çanta ve kırtasiye setlerini hediye etti. Çanta ve kırtasiye seti desteği ile ailelerin ev ekonomilerine katkıda bulunduklarını belirten Başkan İbrahim Sandıkçı,  “Çanta ve kırtasiye seti desteğimizin odağında hem okula başlayan çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmak, hem de ailelerimiz ev ekonomilerine katkıda bulunmak yer alıyor. Çanta ve kırtasiye seti desteğimizle hemşehrilerimizin aile bütçesine bir nebze olsun katkıda bulunmak istedik” şeklinde konuştu. 

 

 

 

 

 

Ailelerden Başkan Sandıkçı’ya Büyük Alkış 

Öğrencilerini okula getiren ailelerle sohbet eden Başkan İbrahim Sandıkçı, eğitime yönelik yeni proje ve yatırımları ilçeye kazandırmaya devam edeceklerini ifade etti. 2024-2025 Eğitim  Öğretim Yılı’nın tüm öğrencilere, öğretmenlere, velilere ve eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyen Başkan İbrahim Sandıkçı, öğrencilere sağlıklı ve başarılarla bir dolu bir eğitim hayatı geçirmeleri temennisinde bulundu. Başkan İbrahim Sandıkçı’nın eğitime yönelik hayata geçirdiği projelerden büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren aileler, “Eğitime yönelik hassasiyetle gerçekleştirdiği çalışmalarla çocuklarımızın daima yanında olan Başkanımız Sayın İbrahim Sandıkçı’ya çok teşekkür ediyoruz. Beslenme çantası ve su matarası da dâhil olmak üzere çanta ve kırtasiye setleri hazırlanırken her detayı en ince ayrıntısına kadar düşünülerek kaliteli ürünler tercih edilmiş” ifadelerinde bulundular. 

 

Canik İnönü İlkokulu’nda gerçekleşen Çanta ve Kırtasiye Seti Dağıtım Töreni’ne Canik Kaymakamı Şeref Aydın, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Zahit Köseoğlu, Canik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Canik Belediyesi tarafından ilçede ilkokul birinci sınıfa başlayan tüm öğrencilere, okulun ilk günü eş zamanlı olarak çanta ve kırtasiye setleri sıralarında teslim edildi.  

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri