İzmir’de Yeni Bitkisel Üretim  ve Hayvancılık Destekleme Modeli Tanıtılmaya Devam Ediyor: Üreticilere Üç Yıllık Güvence ve Yenilikçi Destekler

İzmir’de Yeni Bitkisel Üretim ve Hayvancılık Destekleme Modeli Tanıtılmaya Devam Ediyor: Üreticilere Üç Yıllık Güvence ve Yenilikçi Destekler

İzmir’in Kınık, Menemen, Torbalı ve Kemalpaşa ilçelerinde Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hazırlanan
Ana Sayfa Spor 12 Eylül 2024 55 Görüntüleme

Soylu Dünya Üçüncüsü Oldu

Bu sezon FIA Dünya Ralli Şampiyonası (WRC)’nda ülkemizi temsil eden Uğur Soylu-Şener Güray ekibi, masters klasmanını üçüncü olarak tamamladı.

Mobil iletişim ürünleri üretim, satış ve satış sonrası hizmet sektöründe faaliyet gösteren ve Birçok teknoloji markasının Türkiye Yetkili Distribütörü olan Evofone adına TECNO ve Nothing desteğinde yarışan Soylu-Güray, sezonda Hırvatistan, İtalya, Polonya, Letonya, Finlandiya ve Yunanistan’da mücadele etti.

Son olarak geçtiğimiz hafta sonu Yunanistan’da düzenlenen Akropol Rallisi’ni üçüncülükle tamamlayarak podyuma çıkan Evofone Racing Team ekibi, sezonu bir ikincilik, iki üçüncülük, iki dördüncülük ve bir beşincilik ile bu sezon 28 ekibin yer aldığı Master klasmanı üçüncüsü olarak tamamlamayı başardı.

2023 Türkiye Ralli Master Pilotlar Şampiyonu olan Uğur Soylu, bu hafta sonu GP Garage My Team adına Türkiye Şampiyonası 5. Ayağı olan Eskişehir Rallisi’nde direksiyon başına geçerek master kategorideki liderliğini sürdürmeyi hedefliyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri