Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Mevlid Kandili münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Mevlid Kandili münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Peygamber Efendimiz (SAV) duygularında sevgi, şefkat, merhamet ve hoşgörüyü, ilişkilerinde hakkı, doğruy
Ana Sayfa Haberler 13 Eylül 2024 23 Görüntüleme

LifePark Foodiefest Geri Geliyor!

Türkiye’nin en heyecan verici gastronomi ve müzik festivali Foodiefest, yoğun ilgi üzerine ikinci kez kapılarını açıyor! 29 Eylül Pazar günü LifePark’ta gerçekleşecek bu eşsiz etkinlikte hem damaklarınıza hem de kulaklarınıza hitap edecek unutulmaz anlar yaşayacaksınız.

7 binden fazla müzik ve lezzet severin katılımıyla gerçekleşen Foodiefest, yoğun ilgi üzerine ikinci kez düzenleniyor. 29 Eylül Pazar günü LifePark’ta gerçekleşecek olan Foodiefest 2, gastronomi ve müzik tutkunlarını yeniden bir araya getirecek.

Eğer siz de yemek dünyasının sınırlarını zorlamayı seven, yeni lezzetler keşfetmekten hoşlanan ve müzik dolu bir festivali seven bir foodieyseniz, bu etkinliği kaçırmayın. Foodiefest 2, en lezzetli sokak lezzetlerini ve en sevilen sanatçıları bir araya getirerek unutulmaz bir festival deneyimi sunuyor.

Festivalde, yemek dünyasının en lezzetli köşelerinden gelen 50’den fazla hamburger, hotdog, kokoreç, tantuni gibi sokak lezzetlerin yanı sıra vegan tatlar da ziyaretçilere sunulacak. Ayrıca, festival boyunca 5 farklı sanatçı grubunun konserleri ile müzikseverler harika bir gün geçirecek.

Sahne Alacak Sanatçılar:

Foodiefest 2’de, müzik dünyasının en sevilen isimleri sahne alacak. Açılışı yapacak olan Cem Yenel, güçlü sesi ve sahne performansıyla dinleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak. Ardından, pop müziğin genç ve yetenekli ismi Melis Fis sahne alacak; dinamik ve enerjik sahne performansıyla izleyicileri coşturacak. Emre Fel ise, “Veda Türküsü” albümü ve “Merhabalar”, “Senden Güzeli Mi Var” gibi hit şarkılarıyla Anadolu rock müziğinin yeni temsilcisi olarak sahneye çıkacak ve müzikseverlere enerjik bir performans sunacak. Yeni Türkü, yıllardır hafızalardan silinmeyen şarkıları ve eşsiz sahne performansıyla dinleyicilere nostalji dolu anlar yaşatacak. Festivalin kapanışını ise, Türk pop müziğinin efsanevi ismi Mirkelam yapacak. Mirkelam, sahnedeki enerjisi ve dillere pelesenk olmuş şarkılarıyla izleyicilere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Bu eşsiz festivali kaçırmak istemeyenler, biletler ve detaylı bilgi için www.lifepark.com.tr adresini ziyaret edebilirler.

Yorumlar

İlginizi çekebilir

Acer Swift X, Türkiye’de

Acer Swift X, Türkiye’de

Magazin Haberleri