Kiracıyı sebepsiz tahliye edebilmek için gerçekten de sadece 10 yıl mı geçmesi gerekiyor?

Kiracıyı sebepsiz tahliye edebilmek için gerçekten de sadece 10 yıl mı geçmesi gerekiyor?

Kiracının tahliyesi için Türk Borçlar Kanunumuzdaki sebeplerden birinin gerçekleşmesi gerekiyor. Kiraya
Ana Sayfa Spor 13 Eylül 2024 21 Görüntüleme

Canik Belediyesi Çocukları Sporla Buluşturuyor

Canik Belediyesi Ücretsiz Spor Okulları kayıtları devam ediyor. 

Sağlıklı ve zinde nesiller yetiştirmek için çalışmalarını ara vermeden sürdüren Canik Belediyesi, çocukları ve gençleri ücretsiz spor eğitimleri ile buluşturmaya devam ediyor. Canik Belediyesi, ilçede kayıtlarını sürdürdüğü ücretsiz spor okullarıyla, çocuklar için birçok spor branşında ücretsiz eğitim gerçekleştirecek. 

 

Geleceğin Şampiyonları Yetişiyor 

Canik Belediyesi, ilçede düzenlediği ve aileler tarafından büyük beğeni toplayan ücretsiz spor okullarıyla, özel olarak oluşturduğu eğitim alanlarında geleceğin şampiyonlarını yetiştirmeye devam ediyor. Canik Belediyesi bu yıl da gerçekleştireceği spor okulları çerçevesinde, Taekwondo, Basketbol, Tırmanış, Muaythai, Kickboks, Futbol, Güreş ve Boks branşlarında çocuklara ücretsiz eğitim verecek. 

 

Kayıtlar Devam Ediyor 

Canik Belediyesi Ücretsiz Spor Okulları’na 7-12 yaş arası çocuklar başvuruda bulunabiliyor. Canik Belediyesi Ücretsiz Spor Okulları’na katılmak isteyen çocuklar, velileri ile birlikte Canik Belediyesi Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi’nde şahsen gerçekleştireceği başvurunun ardından ücretsiz spor eğitimlerine katılabiliyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri