Kiracıyı sebepsiz tahliye edebilmek için gerçekten de sadece 10 yıl mı geçmesi gerekiyor?

Kiracıyı sebepsiz tahliye edebilmek için gerçekten de sadece 10 yıl mı geçmesi gerekiyor?

Kiracının tahliyesi için Türk Borçlar Kanunumuzdaki sebeplerden birinin gerçekleşmesi gerekiyor. Kiraya
Ana Sayfa Kültür & Sanat 13 Eylül 2024 44 Görüntüleme

TOD’un yeni dizisi ‘Sorgu’nun ilk tanıtımı yayınlandı!

Çok yakında dijital platform TOD’da izleyiciyle buluşacak olan, yapımcılığını Karga 7 Pictures’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer’in oturduğu, senaryosunu Nuray Uslu ve Milay Ezengin’in kaleme aldığı TOD STUDIOS dizisi “Sorgu”nun ilk tanıtımı yayınlandı!

Geçen günlerde yayınlanan afişiyle büyük beğeni toplayan Sorgu’dan paylaşılan ilk tanıtım, dizinin izleyicilere heyecan dolu bir serüven sunacağının sinyalini bir kez daha verdi.

Başarılı oyuncular Hazal Kaya ve Çağlar Ertuğrul’u başrollerinde buluşturan dizinin kadrosunda ayrıca Boncuk Yılmaz, Melisa Döngel, Deniz Hamzaoğlu, Oktay Çubuk, Kubilay Tunçer, Ebru Aykaç, Burak Hakkı, Ezgi Tombul, Deniz Karaoğlu, Asu Lal Burnak, Zeynep Kızıltan ve Şehsuvar Aktaş gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

Her bölüm, izleyicisine merak unsuru yüksek bir hikâye sunacak olan dizinin konusu ise şöyle; sorgu biriminin tek kadın memuru olan Cihan Manoğlu’nun (Hazal Kaya) babası Hayati, ölü bulunur. Bu şüpheli ölümün dosyası Cihan gibi sorgu memuru olan mesai arkadaşı Metin Yazıcı’ya (Çağlar Ertuğrul) verilir. Dosyayla ilgili gerçekler ortaya çıktıkça Cihan ve Metin arasındaki derin aşk da sınanacaktır. Zira bu hikâyede potansiyel bir cinayet şüphelisine dönüşmeyecek hiç kimse yoktur!

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri