Kiracıyı sebepsiz tahliye edebilmek için gerçekten de sadece 10 yıl mı geçmesi gerekiyor?

Kiracıyı sebepsiz tahliye edebilmek için gerçekten de sadece 10 yıl mı geçmesi gerekiyor?

Kiracının tahliyesi için Türk Borçlar Kanunumuzdaki sebeplerden birinin gerçekleşmesi gerekiyor. Kiraya
Ana Sayfa Kültür & Sanat 13 Eylül 2024 40 Görüntüleme

“Ayak İşleri” 4. sezonuyla geri dönüyor Aksiyon, mizah ve sürprizlerle dolu yeni maceralar başlıyor!

Türkiye’ye yepyeni bir mizah anlayışı getiren “Ayak İşleri” dizisi dördüncü sezonunda aksiyon, mizah ve felsefeyi yine ustalıkla bir araya getiriyor. Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar’ın müthiş uyumuyla hayat bulan iki zıt karakter Vedat ve Evren, zengin iş insanı Sermet Abi’nin ‘ayak işlerini’ halletmeye çalışırken kendilerini her seferinde sürprizlerle dolu maceraların içinde buluyor. 

Bu sezon, Vedat ile Evren, bambaşka bir coğrafyada ve yepyeni bir araçla, yine baş döndürücü maceralara atılıyor. Kavgaları, çelişkileri ve beklenmedik olaylar arasında ilerleyen ikili, bu sürükleyici yolculuklarında seyirciye hem aksiyon hem de bolca kahkaha vadediyor!

Son yılların en yaratıcı ve eğlenceli absürt komedilerinden biri olarak gösterilen “Ayak İşleri”, ilk üç sezonunda pek çok ünlü ismi ağırlamıştı. Didem Soydan, Bartu Küçükçağlayan, Melis Birkan, Tolga Tekin, Deniz Celiloğlu, Ozan Çelik, Nazlı Bulum, Devrim Kabacaoğlu, İlker Fırat ve Müge Bayramoğlu gibi birbirinden başarılı oyuncular, dördüncü sezonda çok konuşulacak karakterlerle diziye renk katıyor.

Yönetmen koltuğunda oturan Caner Özyurtlu, senaryoyu Volkan Öge ile birlikte kaleme alıyor. Dizinin yapımcılığını ise AC Film üstleniyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri