*Miss & Mr Model of Türkiye Finali İçin Geri Sayım Başladı*

*Miss & Mr Model of Türkiye Finali İçin Geri Sayım Başladı*

Bu yıl 24.’sü düzenlenecek olan Miss & Mr Model of Türkiye yarışmasının finali için heyecan dorukta
Ana Sayfa Haberler 14 Eylül 2024 21 Görüntüleme

Bakırköy Belediyesi’nin kaldırım işgallerine karşı denetimi devam ediyor.

Bakırköy Belediyesi’nin ilçedeki kaldırım işgalini sonlandırmak için yaptığı çalışmalar aralıksız devam ediyor. Ataköy 5. Kısım’daki çarşıda yürüyüş yolu ve kaldırımlara konulan masa ve sandalyeler kaldırılarak işgaliyeler sona erdirildi.

Bakırköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçedeki kaldırım işgalini sonlandırmak için yaptığı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ekipler nüfus hareketliliğinin en yoğun olduğu bölgelerdeki kaldırım işgallerine karşı denetime çıktı. Ataköy 5. Kısım Çarşısı’ndaki denetimlerde kaldırım ve yola bırakılmış masa, sandalye, levha gibi eşyaları kaldıran ekipler esnafa uyarılarda da bulundu.  

“Bu konudaki çalışmalarımız devam edecek”

Çalışmaların Bakırköy’ün her noktasında devam edeceğini ifade eden Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu, “Daha önce sözlü ve yazılı uyarılarda bulunarak işgaliyelerin sonlandırılmasını istiyoruz. Bu kararlara uyulmadığı takdirde zabıta ekiplerimiz gerekli müdahaleleri yapıyor. Bu konudaki çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

Bu e-posta mesajı kişiye özel olup, gizli bilgiler içeriyor olabilir. Eğer bu e-posta mesajı size yanlışlıkla ulaşmışsa, içeriğini hiçbir şekilde kullanmayınız ve e-postayı siliniz. Bakırköy Belediye Başkanlığı bu e-posta mesajının içeriği ile ilgili olarak hiçbir hukuksal sorumluluğu kabul etmez. Gerektiğinde tüm mesaj gönderimleri Bakırköy Belediye Başkanlığı tarafından denetlenebilir.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

İlginizi çekebilir

Sahnede milli heyecan.

Sahnede milli heyecan.

Magazin Haberleri