Aydın Büyükşehir Belediyesi, bu gece kutlanacak olan Mevlid Kandili nedeniyle Aydın’ın çeşitli noktalarında bulunan camilerde lokma hayrı gerçekleştirdi

Aydın Büyükşehir Belediyesi, bu gece kutlanacak olan Mevlid Kandili nedeniyle Aydın’ın çeşitli noktalarında bulunan camilerde lokma hayrı gerçekleştirdi

Tüm İslam âleminin kandilini kutlayan Başkan Çerçioğlu, “Mevlid Kandilimizin başta ülkemiz olmak üzere t
Ana Sayfa Kültür & Sanat 14 Eylül 2024 50 Görüntüleme

Tufan Kayhan’ın Silüet’i” Dijital Platformlarda 300.000 Dinlenmeye Ulaştı

Başarılı şarkıcı Tufan Kayhan, son single çalışması “Silüet” ile müzikseverlerin gönlünde taht kurmaya devam ediyor. Yayınlandığı günden bu yana büyük ilgi gören şarkı, kısa sürede dijital platformlarda 300.000 dinlenmeyi aşarak önemli bir başarıya imza attı.

Söz ve müziği Olcay Tesitici’ye ait olan “Silüet”, sanatçının özgün tarzını ve duygusal anlatımını bir kez daha dinleyiciyle buluşturuyor. Elektronik altyapılar ve güçlü vokalleriyle ve Olcay Testici’nin feat olarak şarkıya katılımıyla dikkat çeken şarkı, dinleyiciler tarafından hem sosyal medyada hem de müzik listelerinde beğeniyle karşılandı.

“Silüet”, Kayhan’ın müzikal kariyerindeki yenilikçi yaklaşımlarını yansıtırken, melodik yapısıyla da farklı bir atmosfer sunuyor. Sanatçının geniş bir kitleye hitap eden bu başarılı çalışması, gelecek projelerine dair büyük bir heyecan yaratmış durumda.

Tufan Kayhan’ın “Silüet” isimli yeni single’ı, Spotify, Apple Music ve YouTube Music gibi tüm dijital platformlarda dinlenebilir. Şarkı, özellikle listelerde yükselmeye devam ederken, hayranlar sanatçının bir sonraki projesini merakla bekliyor.

Yorumlar

Magazin Haberleri