Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıtası, KPSS’ye girecek olan öğrencilere yardımcı oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıtası, KPSS’ye girecek olan öğrencilere yardımcı oldu

Vatandaşın huzuru ve kamu düzeni için 7 gün 24 saat aralıksız görev yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi
Ana Sayfa Spor 15 Eylül 2024 24 Görüntüleme

Çankaya, Yenimahalle’yi 3 golle geçti.

Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Futbol Takımı derbi maçta karşı karşıya geldiği Yenimahalle Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Futbol Takımını 3-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda büyük bir adım attı.

Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Futbol Takımı, Türkiye Sesi Görenler (B1 Hiç Görmeyenler) futbol deplasmanlı süper 1.Liginde Yenimahalle Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Futbol Takımı ile karşılaştı. Sesi Görenler Futbol Süper Liginde 10 sezonun 9’unda şampiyon olarak kırılması güç bir rekora imza atan Çankaya Belediyesi, Görme Engelliler Spor Kulübü Futbol Takımı, Ahlatlıbel Atatürk Parkı’nda oynanan sezonun 4. maçında rakibini Kahraman Kurbetoğlu (2) ve Emrah Öcal’ın attığı tek golle 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek şampiyonluğun en büyük favorisi olduğunu gösterdi.

 

HEDEF 2. YILDIZI TAKMAK

Elde ettiği başarılarla Sesi Görenler Futbol Süper Ligine damga vuran Çankaya Belediyesi oyuncuları her maçı farklı bir motivasyonla oynuyor. Lig kurulduğundan bu yana şampiyonluklara ambargo koyan Çankaya Belediyesi, sezon sonunda mutlu sona ulaşıp hem 10. şampiyonluğu hem de 2. yıldızı takmak için var gücüyle mücadele ediyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri