Canik’te Hedef Sorunsuz Ulaşım

Canik’te Hedef Sorunsuz Ulaşım

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Güvenli ve konforlu yolları ilçemize kazandırmaya devam ediyor
Ana Sayfa Magazin 16 Eylül 2024 134 Görüntüleme

Palmalife’da Yusuf Güney Sürprizi

Son dönemlerde ortaya attığı iddialarla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Yusuf Güney yoga ve meditasyonla sakinleşiyor… Yusuf Güney, katıldığı bir tv programında“Astral seyahat sırasında gördüm” dediği bazı olayları gündeme getirmiş ve tepki almıştı.

Sosyal medyada sıkça gündem olan ünlü şarkıcı Yusuf Güney, haziran ayında Eser Yenenler’in programına katıldığında, “Önümüzdeki 3-4 ay içinde, kuş gribine benzer bir virüsün ortaya çıkabileceğini düşünüyorum. Bu konuda endişeliyim ve bu tür uyarılara dikkat edilmesini bekliyorum.” şeklinde bir açıklama yapmıştı. Dünya Sağlık Örgütü’nün Maymun Çiçeği virüsü için acil durum ilan etmesi, Güney’in bu öngörülerinin sosyal medyada yeniden gündeme gelmesine neden oldu. Sosyal medya kullanıcıları, Güney’in tahminlerinin ne kadar gerçekçi olduğu konusunda çeşitli yorumlar yaptı.

Yaptığı açıklamalarla ilgi çektiği kadar tepki de çeken Yusuf Güney kişisel huzuru bulmak için yoga ve meditasyona yöneldi…

Yusuf Güney yazın son günlerini Bodrum Palmalife’da ünlü yoga ve fitness eğitmeni Elvan Songun ve dans eğitmeni Hülya Yılmaz’ın ‘’Fitdance’’ kampına katıldı. Kamp boyunca dersleri kaçırmayan Yusuf Güney, zorlu hareketlerin üstesinden gelirken kendi öğretilerini de fitdance kampına katılan diğer öğrencilere aktardı.

Yusuf Güney’in öğretilerini deneyimleyen diğer yoga tutkunları Güney’den etkilendiklerini söyledi

Yorumlar

İlginizi çekebilir

NOSTALJİ REKOR

NOSTALJİ REKOR

Magazin Haberleri