Nilüfer’in tarihi ve kültürel dokusu ortaya çıkıyor

Nilüfer’in tarihi ve kültürel dokusu ortaya çıkıyor

Gölyazı’nın tarihi ve kültürel zenginliklerini ortaya çıkarmak amacıyla başlatılan kazı çalışmaları deva
Ana Sayfa Spor 18 Eylül 2024 24 Görüntüleme

Dosinia Likya Cup Yat Yarışları’na doğru

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan ve Kemer Belediye Yat Yelken Kulübü tarafından organize edilen Dosinia Likya Cup Yat Yarışları 20-21-22 Eylül tarihleri arasında Kemer’de gerçekleştirilecek.

 

Yarışmanın programı ise şöyle;

 

20 Eylül Cuma günü saat 19:30’da Kemer Sailing Yatch Club Restoranda açılış kokteyli düzenlenecek.

 

21 Eylül Cumartesi günü saat 11:00’da Kemer Koyu’nda yarışların startı verilecek ve akşam 21:00’da Qualista Beach’te sunset parti yapılacak.

 

Yarışlar, Pazar günü saat 11:00’da Phaselis-Üç Adalar arasında coğrafi yarışlarla sona erecek. 18:30’da düzenlenecek olan ödül töreninin ardından saat 21:00’da Mustafa Ertuğrul Aker Parkı’nda yer alan Kemer Belediyesi Deniz Kafe önünde Vosahne konseri gerçekleştirilecek.

 

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, yarışların Kemer bölgesi için önemli olduğuna işaret ederek, “Kemer Belediyesi olarak denizcilik faaliyetlerine büyük önem veriyoruz. Geleceğin denizcilerini yetiştiren Kemer Belediyespor Yat Yelken Kulübümüze şişme bot tahsisinde bulunmuştuk. Yapılan tüm organizasyonlara da tam destek sağladık ve sağlamaya devam ediyoruz. Yapılacak olan yarışların Kemer’deki deniz turizmine de büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Yarışlara katılacak olan sporculara şimdiden başarılar diliyorum.” dedi.

 

Kemer Belediye Yat Yelken Kulübü Başkanı Orhan Yeşilli ise Kemer’in tanıtımına önem verdiklerini belirterek, “Yarışlar kapsamında yarışçılara Kemer’in yöresel lezzetlerini ikram edeceğiz. Yarışlarımızı ulusaldan uluslararasına çevirmeyi planlıyoruz. Bölgemizdeki yelken faaliyetlerini artırmayı hedefliyoruz. İleriki yıllarda Doğu Akdeniz bölgesindeki illerin de katılacağı yarışlar yapmayı düşünüyoruz. Bize her anlamda destek olan Kemer Belediye Başkanımız Sayın Necati Topaloğlu’na teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri