Nilüfer’in tarihi ve kültürel dokusu ortaya çıkıyor

Nilüfer’in tarihi ve kültürel dokusu ortaya çıkıyor

Gölyazı’nın tarihi ve kültürel zenginliklerini ortaya çıkarmak amacıyla başlatılan kazı çalışmaları deva
Ana Sayfa Haberler 18 Eylül 2024 20 Görüntüleme

Başkan Topaloğlu park çalışmasını inceledi

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Arslanbucak Mahallesi’nde yapımına devam edilen parkta incelemelerde bulundu. Başkan Topaloğlu’na, Kemer Belediye Başkan Yardımcıları Emin Gül ile Mehmet Derya Baytekin, Kemer Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Bilici, Semih Top, Ali Rıza Akar, Mustafa Çelik ve Hüseyin Çelik eşlik etti.

 

Başkan Topaloğlu ve beraberindekiler, Arslanbucak Mahallesi 432 ada yanında bulunan 3753 metrekarelik alanda yapımı devam eden parktaki çalışmalarla ilgili Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Gencay Kayrak ve Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürü Aziz Balaman’dan bilgi aldı. 

 

Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Kemer’e yeni parklar kazandırmaya devam edeceklerini belirterek, söz konusu parkı en kısa sürede tamamlayarak vatandaşların kullanımına kazandıracaklarını söyledi. 

 

Daha önce zemin düzeltme, bordür döşeme ve sulama sistemi çalışmalarının tamamlandığı parkta, çimleme işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

 

1010 metrekare yaya yolu ve 1936 metrekare yeşil alanın yapılacağı park içerisinde, spor aletleri, çocuk oyun grupları, basketbol alanı, oturma alanları ve kamelyalar yer alacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri