İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, sanayicilere su kaynaklarının korunması ve geri kazanım suyu projeleri’ni anlattı

İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, sanayicilere su kaynaklarının korunması ve geri kazanım suyu projeleri’ni anlattı

İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, Kocaeli Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen Eylül Ayı Meclis Toplantısı’na mi
Ana Sayfa Haberler 18 Eylül 2024 21 Görüntüleme

Bayrampaşa’ya 4. sosyal tesis

Sosyal tesislerini yenilemeyi sürdüren Bayrampaşa Belediyesi, çayın 3 TL olacağı 4. Mis’s Kafe’yi açmaya hazırlanıyor. Yenileme çalışmalarının hızla devam ettiği Altıntepsi Mahallesi’ndeki 4. Mis’s Kafe’nin de çok yakın bir zamanda hizmete açılması planlanıyor. Kısa süre içinde 3 sosyal tesisi yenileyerek vatandaşların hizmetine sunduklarını kaydeden Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu,  “Bayrampaşa’mızı hayatın dolu dolu yaşandığı bir kent haline getirmek için büyük çaba sarf ediyoruz. 4. Mis’s Kafe’mizi de Altıntepsi Mahallemizde açmak için canla başla çalışıyoruz.  Sosyal tesislerimizde vatandaşlarımıza mis gibi hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

SOSYAL TESİSLER “MİS’S CAFE” ADIYLA HİZMET VERİYOR

Belediyenin İsmet Paşa Parkı’nda (İsmetpaşa Mahallesi), Fatih Parkı’nda (Orta Mahalle), Millet Bahçesinde (Kartaltepe Mahallesi) ve Arda Turan Spor Tesisleri’nde (Altıntepsi Mahallesi) olmak üzere toplam 4 sosyal tesisi bulunuyor. İsmet Paşa, Orta ve Kartaltepe mahallelerindeki tesisler yenilenerek hizmete sunulurken, yenileme çalışmalarının hızla devam ettiği, Altıntepsi Mahallesi’ndeki tesisin de çok yakın bir zamanda hizmete açılması planlanıyor. Bayrampaşa’da belediye bünyesindeki tüm tesisler Mis’s Cafe adıyla hizmet veriyor ve bu tesislerde vatandaşlar çayı 3 TL’ye içebiliyor.

BASKETBOL SAHALARININ SAYISI ARTIYOR

Bayrampaşa Belediyesi bir yandan sosyal tesislerini yenilerken bir yandan da ilçeye yeni basketbol sahaları kazandırıyor. Bu kapsamda Kocatepe (Ertuğrul Gazi Parkı) ve Altıntepsi (Şehit Sedat Yenigül Parkı) mahallelerine yeni basketbol sahaları yapılırken, Sabri Akpınar Parkı’nda bulunan basketbol sahası da baştan başa yenilenerek hizmete sunuldu. Başkan Mutlu, “komşularımıza söz verdiğimiz her çalışmayı bir bir yapıyoruz” derken Bayrampaşalı gençler de Başkan Mutlu’ya teşekkür etti. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri