Ana Sayfa Gündem 1 Ekim 2024 43 Görüntüleme

KAİNAT GÜZELLİĞİ YARIŞMASINDA İLAYDA ZERİN TÜRKİYE’Yİ GURURLANDIRDI

İlayda Zerin, Çin’de düzenlenen ve dünya genelinden birçok katılımcının yer aldığı “Beauty of the World” Kainat Güzelliği Yarışmasında büyük bir başarıya imza attı. Türkiye’yi temsilen katıldığı yarışmada “Avrasya Güzeli”unvanına layık görülen İlayda, aynı zamanda giydiği özel tasarım kostümüyle En İyi Kostüm ödülünü kazanarak dikkatleri üzerine çekti.

İlayda Zerin, Türkiye’deki Model of Golden Angel Turkey yarışmasında birinci olarak bu prestijli yarışmada Türkiye’yi temsil etme hakkını kazanmıştı. Çin’deki yarışmada giydiği kostümü, modacı Sabiha Alakuşu tarafından özel olarak tasarlandı. Marilyn Monroe’a benzerliği ile dikkat çeken İlayda Zerin yarışma sonrası yaptığı açıklamada, “Bu gururu ülkeme yaşatmak benim için tarif edilemez bir duygu. Ülkemi en iyi şekilde temsil etmek için çok çalıştım ve bu emeklerin karşılığını almak büyük bir onur” dedi. Ayrıca kostümümü özenle hazırlayan tasarımcısı Sabiha Alakuşu’na ve kendisine destek veren modacı Emrullah Köroğlu’na da teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Bu başarı, İlayda Zerin’in uluslararası platformlardaki kariyerinde önemli bir adım olarak öne çıkarken, Türkiye’yi global güzellik yarışmalarında daha da yukarılara taşıyacağına dair umutları artırdı.

Etiketler:

Yorumlar

Magazin Haberleri