“31.Muğla Kültür ve Sanat Şenliği” Şenlik Ateşi Yakılması ile Başladı

“31.Muğla Kültür ve Sanat Şenliği” Şenlik Ateşi Yakılması ile Başladı

Muğla Büyükşehir Belediye ve Menteşe Belediyesi işbirliği ile düzenlenen 31.Muğla Kültür ve Sanat Şenliğ
Ana Sayfa Gündem 1 Ekim 2024 84 Görüntüleme

MURAT BİRGİN İN MEKTUBU BÜYÜK SES GETİRECEK…

AL SANCAK Partisi Genel Başkan Danışmanı Hüseyin Murat BİRGİN Orta Doğu da uzun yıllardır yaşadığı tecrübeler ve deneyimlediği olayların ışığında duygularını ifade eden bir mektup kaleme aldı.
Bölgede yaşanan manevi tahribatın maddi tahribattan saha feci onarılmaz noktalara gittiğini gözlemleyen BİRGİN, yaşanan çöküşün gelecek nesilleri de etkileyeceğini, İslâm’ı korumak ve Müslümanları emperyalizmin tuzağından kurtarmak adına bir an önce harekete geçilmesi gerektigini belirttiği mektubunu bölge ülkelerinin tüm yöneticilerine, bürokratlara, ticari liderlere, sosyal liderlere ve basın mensuplarına gönderdi. Orta Doğu da büyük yankı uyandıran bu mektubun bir kısmını burdan okuyabilirsiniz.
Rahman ve Rahim olan ALLAH’ın adıyla
Yüce Rabbin selameti ve rahmeti üzerinize olsun. Bu mektup size bir çağrıdır. Bu mektup şeytanla ortaklığınızı bozmak için bir davettir. Bu mektup ümmeti için taş lanan ,eziyet çeken ve Rabbine ümmeti için durmadan dua eden kainatın efendisi Muhammed Mustafa (sav)i bir kez daha ruhumuza anımsatmak için yapılan hatırlatma dır. Bu mektup cahiliye döneminden asr’ı saadete ulaşmamızı sağlayan Ebu Bekir, Ömer,Osman, Ali (ra)ı bir kez daha hatırlamanız için size sunduğum bir fırsattır. Bu mektup Kuran ve İslam ahlakı ile yeniden nurlanmanız için size uzattığım abdest suyudur. Ve bu mektup kainatın efendisine salâvat getirip yeniden bismillah demeniz için size verilen sünnet’i nebeviyeden bir cüz dür.
Hain Küresel güçlere boyun eymeyin
Bugün Orta Doğu coğrafyasında Müslüman toplumlar üzerinde oynanan tüm kirli oyunların en temel nedenlerinden biri İslam dokusunu zedelemek, Müslümanı Müslümana kırdırarak Yahudi Hristiyan zihniyetini yer yüzüne hakim kılmaktır. Kalbindeki abdesti bozulmuşlardan ve ruhunu satmışlar dan olmayın.
Şu an itibariyle Gazze, Lübnan, Suriye, Yemen, Miyammar, Doğu Türkistan vs. Buralarda Babalar katlediliyor analar öldürülüyor çocuklar ve gençler yanıyor biz Yanıyoruz Müslüman Müslümanın kardeşi ise ozaman çocuklar ve gençler bizimdir. Canlı yayında film izler gibi savaş filmi izliyoruz. Ey Müslüman Ülkelerin kibirli liderleri
Kızlarınızı, çocuklarınızı ve gençlerinizi koruyun. Onları kur’an ahlakı ile Donatın. Onlarla çokça ilgilenin ve sohbet edin. Onları bilime eğitime ve ilme yönlendirin. Batı Taklitçiligine düşüp sonu zulüm olan cazibelere karşı onları bilinçlendirin. Onlara rehberleri olan kur’anı sadece okumalarını değil, Kur’an-ı anlamalarını sağlayın. Onlara dayanışma ve birbirlerinin haklarını korumayı tavsiye edin. Yönetimlerde mutlaka gençlerinize yer verin. kadının asli görevinin zedeleneceği yükler yüklemeyin.
Artık ülke çıkarı, siyasi Kudret, sosyal yapı, ekonomi fırsatçılığı gibi nefsinizi gıdıklayan her şeyden uzaklaşın ve sadece Allah diyen, zulüm gören yaşam hakları nedensiz bir şekilde ellerinden alınan ümmete kulak verin ve onlara hizmet edin. İki milyar Müslüman olduğunuzu unutmayın. Osmanlıyı hatırlayın. Fatihi, Selim’i, Süleyman ı, Abdülhamid han Hz.lerini hatırlayın. O dönemin yönetimini, adaletini, insana insan muamelesi İslam ahlakındandır diyen sistemi hatırlayın ve öyle hükmedin.

Televizyon, radyo, gazete ve internette bozgunculuk yada toplumsal ahlakı bozan yayınlara karşı sakın susmayın. Yetkili makamlarınızı harekete geçirin. Taşlı,sopalı, silahlı ve cahil bir nesil oluşmasına sakın izin vermeyin.

İslam, barış,sevgi ve anlayış dinidir.
İslam son ve hak dindir. Daha fazla zedelenmesine artık izin vermeyin. Birilerinin değil,sadece Allah’ın emirleri ile yaşayın. İslam’ın rehberi kur’andır. Bu yüzden kendini ilan etmiş lere itibar etmeyin sizler Kur’an Müslumanliğını yaşayın. Kalbiniz deki para,makam, şan, şöhret ilahlarınızı ataın ALLAH ‘tan başka hiç bir şeye veya bir kimseye kul olmayın. İslam için çalışan kurumlara yardım edin. Sakın batılaşmayın. ve manevi zenginliğinizi yükseltin. Zalimlerden korkmayın. Siz korktukça onlar daha da büyür. Ve birdaha NEMRUT gibi FİRAVUN gibi bugünde benzeri zalimlere görev fırsatı vermeyin. İslam’ı terörize edenlere karşı hepiniz mücadele edin. İslâmiyet içinde terör yoktur. Son nefesime kadar haykırmak tan vaz geçmeyecegim “BARIŞ DÜNYADAN BÜYÜKTÜR” Felsefe mi, Ulusal Güvenlik sebebi ile eğer BARIŞ’ ı tesis etmek için SAVAŞ gerekiyorsa KORKMAYIN. Irkçı değil ümmetçi olun. Bir olmak, birlik olmak, şimdi tam zamanı. LİDERLER CESUR İnsanlardan olur. VESSELAM
H. MURAT BİRGİN

Etiketler:

Yorumlar

Magazin Haberleri