“31.Muğla Kültür ve Sanat Şenliği” Şenlik Ateşi Yakılması ile Başladı

“31.Muğla Kültür ve Sanat Şenliği” Şenlik Ateşi Yakılması ile Başladı

Muğla Büyükşehir Belediye ve Menteşe Belediyesi işbirliği ile düzenlenen 31.Muğla Kültür ve Sanat Şenliğ
Ana Sayfa Gündem 4 Ekim 2024 34 Görüntüleme

Adil Sami iki kardeş ülke Pakistan ve Türkiye arasında güçlü bir bağ oluşturmaya devam ediyor

Fortune Group Global CEO’su Adil Sami sosyal medyada 1 milyonu aşkın takipçisi ile dünyanın dört bir yanından Türkiye’ye yatırım yapmak isteyenlerin en çok tercih ettiği gayrimenkul yatırımcısı olarak öne çıkmaya devam ediyor.

Pakistanlı iş insanı Adil Sami iki kardeş ülke Pakistan ve Türkiye arasındaki ticari bağların daha da gelişmesi için çalışmalarına devam ederken bu konudaki girişimlerini hızlandırdığı bilgisine ulaşıldı.

Konu hakkında kısa bir açıklama yapan Adil Sami “Fortune Group Global olarak İşimizde mükemmelliğe ulaşmak için ekip eğitimi ve disiplinler arası işbirliğine değer verdiğimiz kadar aynı zamanda iki kardeş ülke Pakistan ve Türkiye arasındaki bağın daha da güçlenmesi bizim için büyük önem taşıyor. Şirketim vasıtasıyla hem çalıştığımız kişi ve kurumlara gayrimenkul danışmanlığı, yatırım ve mülk yönetimi, potansiyel yatırım fırsatları ve yatırım yoluyla Türk vatandaşlığı hizmetleri veriyoruz. Amacım sadece Pakistan ile Türkiye arasındaki bağların arttırılması değil aynı zamanda tüm İslam dünyasını kapsamasına destek olmak” diyerek duygularını ifade etti.

Hatırlanacağı üzere 2021-2024 yılında Real Estate’in prestij ödüllerinden biri olan “En İyi Uluslararası Emlak Şirketi” ödülüne layık görülen Fortune Group Global, güçlü bir hizmet ağına sahip. Özellikle Dubai ve Arap ülkelerinin Türkiye’de en çok tercih ettiği şirket, prestijli projeleri yabancı yatırımcılarla buluşturuyor.

Yorumlar

Magazin Haberleri