Levent Çekiç, Fatih Mehmet Sultan Han kostümü ile defilenin ilgi odağı oldu

Levent Çekiç, Fatih Mehmet Sultan Han kostümü ile defilenin ilgi odağı oldu

Ekranların sevilen oyuncularından ve aynı zamanda magazin dünyasının da başarılı muhabirlerinden biri o
Ana Sayfa Gündem 7 Ekim 2024 19 Görüntüleme

JOLLY JOKER’DE KIŞ SEZONU BAŞLIYOR!

Türkiye’Nin en popüler sanatçılarının keyifli sahne performansları, yüksek kalite standartlarında tasarlanmış sahneleriyle Jolly Joker şubelerinde müzikseverlerle buluşuyor! Türkiye’nin en büyük konser mekanı zinciri unvanına sahip Jolly Joker, bu kış sezonunda da adından sıkça söz ettirmeye hazırlanıyor.

21 şubesi ile iki ülkede, 12 şehirde 13 konser mekanıyla müziği erişilebilir kılan Jolly Joker, her yıl düzenlediği 2000’den fazla etkinlikte 1,5 milyondan fazla müzikseveri ağırlıyor. Bu kış sezonunda da Berkay, Emir Can İğrek, Emre Fel, Fettah Can, Gökhan Türkmen, Hakan Altun, Hande Yener, İrem Derici, Koray Avcı, Melek Mosso, Rafet El Roman, Serdar Ortaç, Simge, Yaşar ve Yıldız Tilbe gibi Türkiye’nin en popüler sanatçıları Jolly Joker sahnesinde dinleyicileriyle buluşacak.

BERKAY KONSERİ İLE AÇILIŞ

Jolly Joker kış sezonunun açılışını dün akşam Berkay ile yaptı. Vadi İstanbul Jolly Joker’de gerçekleşen konser, daha günler öncesinden tükenen biletleriyle büyük bir ilgi topladı. Repertuvarı ve sahne performansıyla beğeni kazanan Berkay, hit şarkılarının yanı sıra sahnede söylemekten keyif aldığı özel parçalarla dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Büyüleyici enerjisi ve güçlü vokaliyle izleyicileri coşturan Berkay, Vadi İstanbul Jolly Joker sahnesine damgasını vurdu ve kış sezonunu muhteşem bir performansla başlattı.

Yorumlar

İlginizi çekebilir

KADINLARA MORAL VERDİ

KADINLARA MORAL VERDİ

Magazin Haberleri