Edremitspor farklı kazandı

Edremitspor farklı kazandı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup'ta mücadele eden 1966 Edremitspor, sezonun üçüncü haftasında sahasında
Ana Sayfa Kültür & Sanat 20 Ekim 2024 39 Görüntüleme

“Bizim Caz” Uğur Mumcu Parkı’ndaydı.

Sanatın ve sanatçının her zaman yanında olan Çankaya Belediyesi kapılarını caz tutkunlarına açtı. Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Caz Topluluğunun 2’ncisini düzenlediği Bizim Caz etkinliğinde caz tınıları yükseldi.

 

Halkın sanat ve sanatçıyla buluşmasına yönelik hizmetlerini sürdüren Çankaya Belediyesi, açık havada düzenlediği etkinlikte caz severleri buluşturdu. ODTÜ Caz Topluluğunun bu yıl ikincisini düzenlediği Bizim Caz etkinliğine destek olan Çankaya Belediyesi kapılarını genç caz müzisyenlerine açtı. Caz severler, soğuk havaya rağmen canlı caz performansları ile keyifli bir hafta sonu geçirdi.

 

Çankaya Belediyesi Uğur Mumcu Parkında gerçekleşen etkinlikte ODTÜ Caz Topluluğundan Muhabbet Kuşları, Eskambambo ve Mama’s Bıg Band’in yer aldığı müzisyenler sahne alarak cazın en güzel tınılarını sanatseverlerle buluşturdu.

 

MÜZİSYENLERDEN JAM SESSİON PERFORMANSI

Genç ve usta müzisyenleri bir araya getiren etkinlikte müzisyenlerin genellikle enstrüman çalanların doğaçlama sololar çaldığı ve melodiler üzerinde gayrı resmi bir müzik etkinliğini içeren Jam Session performansları da beğeni topladı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri