
Irak’ın Pençe-Kilit Bölgesi’nde bölücü hainlerin düzenlediği taciz ateşinde şehit düşen Zonguldaklı Şehit Piyade Uzman Çavuş Mustafa Sezer’in ismini ölümsüzleştirmek amacıyla Kütüphaneci Merve Cinel anlamlı bir kampanya başlattı.
Irak’ın kuzeyinde Pençe-Kilit Bölgesi’nde bölücü hainlerin düzenlediği taciz ateşinde şehit düşen Zonguldaklı Şehit Piyade Uzman Çavuş Mustafa Sezer’in ismini ölümsüzleştirmek amacıyla Kütüphaneci Merve Cinel çok anlamlı bir kampanya başlattı.
Kütüphaneci Merve Cinel, Şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Mustafa Sezer’in ismini, Erdemir Anadolu Lisesi’nde oluşturacağı Kütüphanede yaşatmak için kolları sıvadı.
Zonguldaklı Kütüphaneci Merve Cinel hayırseverlere seslenerek, “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ölümsüzleştirmek adına Zonguldak Erdemir Anadolu Lisesi’nde şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Mustafa Sezer anısına kütüphane oluşturmak amacıyla çalışma başlattık.
Zonguldak Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz’ın da katkı verdiği bu anlamlı kampanyamıza Zonguldaklı hayırseverlerimiz de kitap bağışlarıyla destek verebilir. Şehidimizin ismini yaşatmak amacıyla açacağımız kütüphanemize kitap bağışı yapmak isteyen hayırseverlerimiz ‘şehitmehmetçikutuphaneleri’ Instagram adresinden bizlere ulaşabilirler. Duyarlı ve hayırsever vatandaşlarımıza şimdiden teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

Kısırlaştırma Operasyonu

INTERNATIONAL WRITER’S JONURNEY FİLM FESTİVALİNDE BÜYÜK USTA YAŞAR ŞENYÜZ UNUTULMADI.

TATLISES’TEN GURME DOKUNUŞ: TABLACI LEZZETİYLE TANITIMDA KEBAP ŞÖLENİ

Çatalca’da Tarımın Kalbi Olacak Hizmet Binasının Temeli Atıldı

Dünya Engelliler Haftası Beykoz’da Renkli Bir Etkinlikle Kutlandı

“Aşk Şarkısı” Filminin Basın Toplantısı Marmaris’te Gerçekleşti