“Kuzugiller” animasyon filmi, 27 Eylül’den itibaren Türkiye’de vizyona girdi ve kısa sürede çocukların büyük ilgisini çekti. Minnak’ın her durumda “Babam’a söylicem” diye bağırdığı eğlenceli replikleri, izleyicilerin yüzünü güldürürken, film cesaret, dostluk ve hayallerin peşinden gitme temasını etkileyici bir şekilde işliyor. Film, çocukların hayal dünyasına eğlenceli ve anlamlı mesajlar getirerek, ailelerin de favorisi haline geldi. Türkiye izleyicileri arasında büyük beğeni toplayan bu animasyon, unutulmaz karakterleri ve neşeli hikayesiyle herkesi sinema salonlarına çekiyor.
Hikaye, uçmayı hayal eden Minnak’ın bu büyük hayaline nasıl ulaştığını anlatıyor. Babası başta olmak üzere herkes ona karşı çıksa da, Minnak ve arkadaşları sevimli kahramanları Süper Baykuş’un izinden giderek uçuş okuluna kaydoluyor ve hayatlarını değiştirecek bir maceraya atılıyorlar. Tabii ki, Minnak’ın kardeşi her zorlukta “Babama söylicem!” diye olaylara müdahil oluyor.
Azerbaycan ve Kazakistan’da büyük başarı elde eden “Kuzugiller”, Türkiye’de de kısa sürede büyük ilgi gördü. Ebeveynler ve çocuklar için hem eğlenceli hem de düşündürücü bir deneyim sunan bu film, ailecek izlenecek en keyifli animasyonlardan biri olmaya aday.
Bakalım Minnak’ın kardeşi her şeyi “Babasına söyleyecek mi”? Bu eğlenceli maceraya çıkmaya hazır olun..
BİRCAN BALİ: ‘’DOĞRULARIN PEŞİNDE KOŞMAYI KENDİME İLKE EDİNDİM’’
Balgat Ankara Çankaya’da
Tuğba Özay’ın Geleneksel Tubistler Kahvaltısı Coşkuyla Gerçekleşti
Katılım Emeklilik DigiZoo, Engelsiz Sanat Derneği ile anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı
Menajer İlhan Özer ‘’Aysel Gürel’den Bugüne Türk Pop Müziğinin Değişen Dilini Kaleme Aldı
MİCHAELA ASTRO’DAN HANDE ERÇEL’E ÖNCE HOCA SONRA KOCA TAVSİYESİ