Ceren Aras: Hayatını İyiliğe ve Farkındalığa Adayan Bir Yolcu

Ceren Aras, genç yaşta başlayan başarılı modellik kariyerini bırakarak gönüllülüğe ve farkındalık yaratmaya yönelen çok yönlü bir isim..
Ceren Aras: Hayatını İyiliğe ve Farkındalığa Adayan Bir Yolcu
Yayın: 24 Ocak 2025 MAGAZİN Google News

Ceren Aras, genç yaşta başlayan başarılı modellik kariyerini bırakarak gönüllülüğe ve farkındalık yaratmaya yönelen çok yönlü bir isim. Model, oyuncu, sunucu, tercüman, öğretmen, blogger ve daha birçok unvana sahip olan Ceren, şimdi iyilik ve güzellik dolu bir yaşamın izinden gidiyor.

Gençlik Yıllarında Başarılarla Dolu Bir Hayat

Henüz 16 yaşındayken deniz manzaralı teraslı bir eve sahip olan ve 19 yaşında Maçka’da kendi ofisini kuran Ceren, İstanbul Üniversitesi’ni Türkiye genelinde ilk 27 bine girerek kazandı. 18 yaşında Paris Fashion Week’te podyuma çıkan Ceren, dışarıdan ışıltılı görünen bu hayatın perde arkasında büyük zorluklarla yüzleşti. İstanbul’daki yoğun modellik hayatı sırasında inançsız, şükretmeyi bilmeyen bir insan olduğunu ifade eden Ceren, bu dönemin onu hem mental hem de ruhsal olarak yıprattığını söylüyor.

Değişim ve İyileşme Yolculuğu

Kendi ifadesiyle, “İyileşmeye niyet ederek” çıktığı yolda, modelliği bırakarak blog yazmaya ve gönüllü İngilizce öğretmenliği yapmaya başladı. Şu anda Filipinler’de olan Ceren, Asya’daki üçüncü durağına ulaşmış durumda. Nueva Ecija’da, pirinç tarlalarının arasında yerel çiftçilerle bambu kesmeyi ve muz dikmeyi öğrenen Ceren, Manila’nın zorlu yaşam koşullarına tanıklık ederken, hayatın güzelliklerini daha derinden hissetmeye başlamış.

Yeni Hayat Mottosu: “Çözümün Parçası Ol”

Hayatına pozitif bir bakış açısı kazandıran Ceren, alkol ve sigarayı bırakıp tamamen iyiliği yaymaya odaklandı. Blog yazıları ve sosyal medya içerikleriyle kendi hikayesini paylaşan Ceren, aynı zamanda karşılaştığı insanların hikayelerini de duyurmayı amaçlıyor. Amacı, insanlara içlerindeki büyük potansiyeli keşfetmeleri için ilham vermek ve destek olmak.

Ceren Aras, şu an için Türkiye’ye dönmeyi düşünmüyor. Önümüzdeki bir yıl boyunca dünyayı gezerek iyiliği yaymak, gönüllülük projelerinde yer almak ve farkındalık yaratmayı hedefliyor. “Hayat bana mucizeleri getirdi” diyen Aras, “Hep birlikte çözümün bir parçası olabiliriz,” diyerek herkesi bu yolculuğa katılmaya davet ediyor.

Daha fazla bilgi için blog adresine göz atabilirsiniz: www.beingcerenaras.com
Ayrıca Ceren’in güncel paylaşımlarını takip etmek için Instagram hesabını ziyaret edebilirsiniz: @cerenn_arass.

Sevgiyle ve iyilikle…

​​​​​​​

Son Güncelleme: 25 Ocak 2025