
Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı tarafından her yıl düzenlenen ‘Beyaz Gece’ dün akşam ünlü iletişimci Özgür Aras’ın Bodrum, Yalıkavak’ta açtığı yeni mekânı ENVY Night Life’ta gerçekleşti.
27 yıldır Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı tarafından düzenlenen, Bodrum’un en büyük sivil toplum projesi Beyaz Gece’den elde edilen tüm gelir özel gereksinimli bireylerin ve onların ailelerinin eğitim ve rehabilitasyonunu sağlamak amacıyla kullanılacak.
Konukların beyaz giyinerek katıldıkları davet tam bir görsel şölene dönüştü. Işık, lazer ve dans şovlarıyla, Bodrum’un en yeni mekanı ENVY Night Life’ın ev sahipliği yaptığı geceye Olgun Şimşek, Mansur Ark, Alp Kırşan,Bora Gencer, Teknik Direktör Ersun Yanal, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras gibi sanat, cemiyet ve iş dünyasının ünlü isimleri katıldı.
Gecenin konukları sabahın ilk ışıklarına kadar ‘Beyaz Gece’nin gerçekleştiği ENVY Night Life’ın müzikleri ve şovlarıyla eğlendi. Gece hayatının renkli isimleri Türkiye’nin uzun yıllardır görmediği tarzdaki buy eğlenceyi İspanya’nın meşhur adası Ibiza’daki kulüplerin tarzına benzetti.

Begüm CEBESOY: Hayallerin Peşinde, Enerjinin Adı!

Türkiye’nin Amerika’daki Gururu: Haluk Aydı

MİRAY CRUİSES’DE 90’LAR RÜZGARI ESİYOR

Diji.vet, Evcil Hayvan Ekosistemini Dijitalleştiriyor

Isteyen istediğini söyleyebilir Çok da büyük konuşmamak gerek Allah bizi şaşırtmasın

Pop müziğin sevilen ismi Gülşen, Kıbrıs’ta İskele bölgesinde bulunan Grand Sapphire Resort’te sahne aldı.