
Deneyimli radyo programcısı Elif Sevil Orhanlı, son yıllarda dünyada ve Türkiye’de yaşanan toplumsal olaylara karşı bazı kesimlerde kırıcı boyutlara ulaşan taraflı bir hassasiyet olduğunu söyledi.
Toplumun ayrıştığını iddia edenlerin, bu ayrışmayı bizzat kendilerinin tetiklediğini söyleyen Orhanlı, hâlâ giyim kuşam ve kadınlar üzerinden garip tartışmalara girildiğini belirtti.
“SANAT CAMİASININ FİLİSTİN SESSİZLİĞİNİ ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL”
Elif Sevil Orhanlı, sanat camiasının büyük bir kısmının Filistin için tek kelime söylemekten kaçındığına dikkat çekerek “Merak ediyoruz, onları engelleyen ne? Vicdanlarıyla baş başa kaldıklarında ne yapıyorlar? O vahşeti izlediklerinde ne hissediyorlar? Yarın dünyada elim bir olay yaşandığında bence hiçbiri sesini çıkarmasın çünkü samimiyetlerini kaybettiler.” dedi.
“ŞEHİTLERİMİZİ TEK KELİME ANMAYANLAR OLDU”
“Geçtiğimiz günlerde bu vatan için şehit olan askerlerimizi tek kelime edip anmayanlar vardı. Bekledik ama boşuna. Sanki derin bir acı yokmuş gibi eğlenceli, rutin paylaşımlarına devam eden bazı ünlü isimler oldu. Bir karanlık var ve artık vicdanlar buna dur demeli.”
Sektörde uzun yıllardırhaber spikerliği yapan ve önemli programlara imza atan Elif Sevil Orhanlı, bu konuda radyoculara önemli görevler düştüğünü söyledi.
Deneyimli radyo programcısı meslek hayatına basın danışmanı Alper Ergez ile devam ediyor.

Bu yıl beşincisi düzenlenecek olan Beauty Of Turkey 2025 güzellik yarışması için geri sayım başladı. Daha önce pek çok başarılı organizasyona imza atan ünlü model ve manken eğitmeni Onur Metin Şavluk, 30 Ağustos 2025’te Ankara’da gerçekleşecek bu görkemli gece için profesyonel ekibiyle hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. 30 Ağustos Cumartesi günü saat 19.00’da Ankara’nın seçkin mekanlarından C.K Farabi Hotel’de düzenlenecek organizasyon, hem yerli hem de yabancı basının ilgi odağı olacak. Ulusal televizyon kanalları ve önde gelen magazin temsilcilerinin de etkinliği yakından takip etmesi bekleniyor. Tarihsel anlamıyla da büyük önem taşıyan 30 Ağustos Zafer Bayramı, bu özel geceye ilham kaynağı oluyor. Gecede bando ve dans gösterileri, sürpriz sanatçı performansları, ünlü simaların katılımı ve özel kutlama anları ile unutulmaz anlar yaşanacak. Yarışmada sahne alacak model adaylarının eğitmenliğini, moda ve güzellik dünyasının tanınan isimleri Ünlü Manken & Tasarımcı İdil Berivan Karakuş ile Ünlü Manken Feyzanur Ceylan üstleniyor. Podyumda taşınacak şık ve göz kamaştıran kostümler ise usta modacılar Gözde İşbilir, Perihan Demirdelen ve İdil Berivan Karakuş (İdL Fashion) imzasını taşıyacak. Jüri koltuğunda ise tanınmış magazin duayenleri, ünlü marka sahipleri, iş insanları, estetisyenler, doktorlar, sosyal medya fenomenleri, oyuncular ve sanat dünyasından birçok değerli ismin yer alması bekleniyor. Ankara’da moda rüzgarlarının esmeye başladığı bu günlerde, organizasyonun mimarı ve Beauty Of Turkey markasının kurucusu Onur Metin Şavluk’a başarılar diliyor, bu büyüleyici geceyi büyük bir merak ve heyecanla bekliyoruz.

Dilan Pusa Zarafeti ve Doğallığıyla Parlıyor

ÜNLÜ YAZAR ÜLKÜ GÖZEN STEWART’TAN YENİ KİTAP ”NESRİN’İN HAMAM BÖCEKLERİ”

NEJAT ALP, 50 YILLIK SANAT HAYATINI VE ANILARINI ANLATTI!

Kocaeli Karadenizliler Derneği Tarafından düzenlenen 1.kadırga şenliği İzmit Seka Kampta gerçekleşti…

50FIFTY’DEN YENİ BÖLÜM: MÜZİK VE MAGAZİN RÜZGARI KIBRIS’TAN ESECEK