UiPath, Robotik Süreç Otomasyonunda 6 Yıldır Dünya Lideri!

UiPath, Robotik Süreç Otomasyonunda 6 Yıldır Dünya Lideri!

Üst üste altıncı kez lider olarak seçildiği raporda UiPath, “Yürütme Yeteneği” ve “Vizyon Kapsamlılığı”
Ana Sayfa Haberler 20 Ağustos 2024 5 Görüntüleme

İstihdam ve Üretimin Merkezi Kahramankazan

Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde yapımına başlanan Artı Endüstriyel Elektronik Anonim Şirketi’nin temel atma törenine Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Baykurt katılım sağladı.

 

 

Kahramankazan’da bulunan ve beraberinde yüzlerce firmaya ev sahipliği yapan Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi yeni yatırımlar almaya devam ediyor. 30 yıllık tecrübesi ile elektronik güç dağıtımı, radar sistemleri ve endüstriyel projeleriyle savunma sanayi devlerine üretim gerçekleştirecek olan Artı Endüstriyel Elektronik A.Ş’nin yeni hizmet binasının temeli, Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Baykurt’un katılımları ile atıldı.

 

 

ÜRETİM VE İSTİHDAMA DESTEK

 

Kurulacak olan fabrika hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Yardımcısı Baykurt, şantiye alanında incelemelerde bulundu. Sanayi alanında aldığı yatırımlarla Ankara’da bulunan ilçeler arasında zirvenin en büyük adayı olduklarını vurgulayan Başkan Yardımcısı Baykurt, konumu dolayısıyla Kahramankazan’ın sanayi yatırımlarına en uygun bölge olduğunu dile getirdi. Üretim ve istihdama dayalı projelerin destekçisi olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Yardımcısı Baykurt, yapımına başlanan fabrikanın hayırlara vesile olmasını diledi.

 

 

4 Bin 500 metrekare temel, 15 Bin metrekare kapalı alana sahip olacak fabrikanın 300 kişilik istihdam sağlaması bekleniyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri